hingstdepan16-01

V86- tips inför kvällens fina tävlingar – Gå med i vårt lag!

Vi på Hingstdepån tänkte lägga upp lite spelidéer på bloggen under en obestämd tid. Både Tomas och Sebastian har lång erfarenhet av travsporten och spelet. Följ oss på våra sociala medier för att inte missa något tillfälle:  Facebook och Twitter.

Vi har även startat ett bolag där man kan delta i våra andelssystem som kommer att aktiveras några gånger i månaden. 100kr andelen och rakt system inleder vi med. Klicka på länken om ni vill gå med i laget: ATG- tillsammans.

Kvällens tankar:

Det arrangeras mycket fina tävlingar på Solvalla och Jägersro denna onsdag. Maggans fantastiska unghästserie gör att det spritter i kroppen. Storloppssäsongen är nära nu!

Spikarna

V86-1: 5 D.D.´s Hitman
Mycket spännande årsdebut från Petri Puros intressanta stall. Jag tvivlar inte en sekund att det är välpreparérat.

V86-3: 1 Rajesh Face
Denna klassiga dyrgryp gav ett riktigt fint intryck senast. Såg ut att ha tagit till sig vinterträningen bra och studsade fram med fin spänst i steget. Mamma Nippy Girl var en  hårding som deltog i bl.a. PdA.

V86-8: 11 Baron Gift
Med tanke på de ovannämnda spikarna väljer jag att gå på underskattade Baron Gift. För tillfället är han spelad till 4%. Stallet går i kraftig medvind och det aviseras skoryck. Hästen har utvecklats enormt under hösten och jag fick upp ögonen för honom i finalen av Sikta Mot Stjärnorna på Mantorp. Han har sett ”okörd” ut i de senaste tre starterna och jag tror han blåser ner samtliga över upploppet.

Låset

V86-2: 1 Ebony Boko, 5 Tufetto Jet
Ebony Boko tar förmodligen hand om ledningen i detta sprinterlopp. Enligt min analys blir det ingen utdragen körning. Det sägs att hästen går barfota runtom och kan Jörgen ”trolla bort” andra femhundringen blir ekipaget svåra att plocka meter på. Man kan ifrågasätta hästens segerinstinkt och OM någon motståndare ”trycker sönder” honom från start kommer det att  kosta. Jag känner mig trygg med garderingsbudet Tuffetto Jet som såg jättefin ut senast och har hårdheten att göra grovjobbet.

Resterande får ni själva lösa alternativt köpa in sig i vårt andelssystem.

God tur!

Taggar: